All-in Concept

Wij merken dat men steeds meer behoefte heeft aan kwaliteitsoplossingen tegen steeds meer concurrerende prijzen. We merken dat men doorgaans een goedkope, maar duurzame oplossing voor de vloer zoekt. Laminaat is dan doorgaans de meest gekozen optie. Ook horen we steeds vaker dat men laminaat wel graag wil, maar dat er toch heel erg tegen het leggen van de vloer opgekeken wordt. Als u dit niet dagelijks doet, dan is laminaat leggen inderdaad een zware onderneming, met name wanneer u veel hoeken in uw bedrijfspand of woning heeft. Om deze redenen werken wij volgens een ander concept, namelijk het all-in concept.

Wat omvat all-in?
Het all-in concept betekent dat u voor een vaste prijs per vierkante meter een volledig afgewerkte vloer krijgt. Dit omvat:

Hoogkwaliteit laminaat geschikt voor onder meer projectmatig gebruik;
Kwalitatief hoogwaardige ondervloer afgestemd op uw situatie (zoals vloerverwarming);
Nette afwerking met plinten.
Wij kunnen dit concept zo goedkoop leveren omdat we alleen grote partijen rechtstreeks bij de fabriek inkopen. Daarnaast werken wij met vakmannen die al jaren laminaatvloeren leggen. Zij werken zeer efficiënt en zorgen er voor dat u snel van uw nieuwe vloer kunt genieten.

Waar leveren wij?
We leveren hoofdzakelijk bij klanten in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Mocht u echter een locatie elders in het land volgens ons all-in concept van laminaat voorzien hebben, neemt u dan zeker ook contact met ons op.

Garantie

✅ 6 maanden leg garantie regels

Wij kunnen geen garantie geven op:
✅ vloeren die niet egaal zijn.
✅ restpartijen.
✅ plakplinten op niet egale vloeren.
✅ vloerverwarming problemen .
✅ Loslatende plakplinten (Tip: plak de losgelaten plakplint vast met een druppel houtlijm.)
✅PVC is inclusief 1 keer egaliseren. Exclusief afkitten.

Factuur is uw garantie bewijs.

Voorwaarden

Het verzetten van de leg afspraak binnen 48 uur kunnen extra kosten berekend worden ivm inplannen personeel.

Gemeubileerde woningen worden 220€ verhuis/verplaatst kosten berekend. All-in PVC & Laminaat Assen is niet verantwoordelijk voor eventuele schade.

Voor het verwijderen van het oude laminaat/vloerbedekking vragen wij 225€.

Annuleringskosten bedragen 150€.

Luiken, rooster afwerkingen, trap afwerkingen, aluminium profielen horen niet bij het all-in concept en kunnen extra kosten bij komen.

In verband met de goedkope prijzen kunnen wij beperkt afval meenemen.

De vloer moet stofvrij opgeleverd zijn voordat er gelegd kan worden zo niet kunnen er extra schoonmaak kosten in rekening gebracht worden.